Cover Color Gel

Fornøyd med Fengshangmeis Cover Color Gel, og litt skeptisk til å bytte merke? Gode nyheter! Vi elsker Fengshangmei så mye, at vi har inngått i et samarbeid med dem, og vil over tid få vår egen logo på alle fargene.

Geleserie med dekkende farger for dekordetaljer eller ensfarget dekkende gelenegl, ikke egnet for forlengelse av negl. Ønskes lengre negl, kan serien kombineres med Builder Gel eller andre byggegeleer fra Fengshangmei og Neglemakeriet. Legg i så fall Cover Color Gel oppå Builder Gel før du avslutter med Top Coat. Hold krukkene unna sol og sterkt lys. Fjernes med hudvennlig aceton brukes sammen med Fengshangmei base coat og top coat for å få garantert perfekt herding og sluttresultat (legger du uten, ender den opp som myk og klissete og kan enkelt skrapes rett av), legg neglelakktynne strøk for å unngå bobling. Anbefalt lampe 48 watt UV LED, 45 sekunder herdetid. 12+ FREE: Vegansk.

Buff naturneglen lett med bufferkloss. Desinfiser og rens naturneglen. Ha på Non Acid Primer. Ha på Base Coat, herd. Ha på et strøk Cover Color Gel, herd. Dekorer som ønsket. Ha på Top Coat, herd.

BRUKSANVISNING FENGSHANGMEI COVER COLOR GEL