Polish Gel

Fornøyd med Fengshangmeis gelelakk, og litt skeptisk til å bytte merke? Gode nyheter! Vi elsker Fengshangmei så mye, at vi har inngått i et samarbeid med dem, og utviklet en unik formel som gjør den enda mer allergivennlig, uten å miste noen av sine fantastiske egenskaper. Vår logo, enda bedre produkt, enda flere farger! FARGENUMMERENE ER DE SAMME! 

HVA TRENGER JEG FOR Å KOMME I GANG, HVILKE PRODUKTER HØRER SAMMEN?

Klassisk gelelakk av ypperlig kvalitet, lett å legge, sitter perfekt helt til etterveksten gjør at du trenger å legge nytt. Geleseriene fra Fengshangmei og Neglemakeriet er kompatible med hverandre. Skal du forlenge, kan du legge byggegele først, og så legge Polish Gel oppå denne før du avslutter med Top Coat. Hold flaskene unna sol og sterkt lys. For profesjonell bruk.

- En drøm å jobbe med! Den jevner seg ut selv på neglen, uten å flyte utover. Penselen er i perfekt størrelse, så man får lagd fine myke kanter. Jeg testet den ut på naturlige negler, og den sitter godt. Elise M.
- Kjempegod lakk for en veldig god pris. Har prøvd mange forskjellige merker gjennom årene, og dette er absolutt favoritten min. Har ingenting å utsette på denne! Eline S.
- Jeg har testet mye forskjellig av gellack, og dette merket har klart blitt en favoritt! Kjempefine, rimelige og pigmenterte farger som er lette å jobbe med og som sitter veldig godt på neglene uten å krakelere. Top coaten gjør at neglene holder seg utrolig glansfulle! Caroline S.L.

12+ FREE: Vegansk. For garantert riktig herding brukes gelelakkene sammen med disse produktene: Non Acid Primer, Base Coat, Top Coat, UV LED-lampe med 48 watt, 30 sekunder herdetid. Bruk gjerne Gel Remover og Repair Cream for rask fjerning. Viskositet: 4000 mPas ved 25 grader. BRUKSANVISNING NEGLEMAKERIET GELELAKK