NM Gelelakk (Lagertømming)

Neglemakeriet Gelelakk kan kombineres med produktene fra Fengshangmei. Vår gelelakkserie er produsert i samarbeid med Fengshangmei med en ny og forbedret formel som er designet eksklusivt for oss, etter våre høye standarder. Gelelakken har nå enda klarere og mer mettede og lys-stabile fargepigmenter, er enda mer holdbar og lett å jobbe med, og sist men ikke minst; har nå enda mer allergivennlige ingredienser! Fargenumrene er de samme som du kjenner fra Fengshangmeis gelelakker. 

SUPERSALG, VI GJØR KLART TIL GELELAKK-NYHETER! MED FORBEHOLD OM UTSOLGTE FARGER -  DET VIL I ENKELTE TILFELLER VÆRE MULIG Å BESTILLE FARGER SOM ER UTSOLGT

HVA TRENGER JEG FOR Å KOMME I GANG, HVILKE PRODUKTER HØRER SAMMEN?

Klassisk gelelakk av ypperlig kvalitet, lett å legge, sitter perfekt helt til etterveksten gjør at du trenger å legge nytt. Skal du forlenge, kan du legge byggegele først, og så legge gelelakk oppå denne før du avslutter med Top Coat. Hold flaskene unna sol og sterkt lys. Gelelakken er designet med en proff-kvalitet beregnet på bruk i salong (men den kan selvfølgelig også brukes hjemme!).

- En drøm å jobbe med! Den jevner seg ut selv på neglen, uten å flyte utover. Penselen er i perfekt størrelse, så man får lagd fine myke kanter. Jeg testet den ut på naturlige negler, og den sitter godt. Elise M.
- Kjempegod lakk for en veldig god pris. Har prøvd mange forskjellige merker gjennom årene, og dette er absolutt favoritten min. Har ingenting å utsette på denne! Eline S.
- Jeg har testet mye forskjellig av gellack, og dette merket har klart blitt en favoritt! Kjempefine, rimelige og pigmenterte farger som er lette å jobbe med og som sitter veldig godt på neglene uten å krakelere. Top coaten gjør at neglene holder seg utrolig glansfulle! Caroline S.L.

12+ FREE: Vegansk. For garantert riktig herding brukes gelelakkene sammen med disse produktene: Non Acid Primer, Base Coat, Top Coat, UV LED-lampe med 48 watt, 30 sekunder herdetid. Bruk gjerne Gel Remover og Repair Cream for rask fjerning. Viskositet: 4000 mPas ved 25 grader. BRUKSANVISNING NEGLEMAKERIET GELELAKK