3D Extend Gel

PROFFSERIE MED MULTIFUNKSJONELL GELE

En svært spesiell type gele som gir deg uante måter å bruke én og samme gele på. Den har unikt høy viskositet, slik at den holder formen usedvanlig lenge uten å flyte utover. Den er likevel ekstremt lett å forme, må oppleves! 

Når geleen er kald, opplever mange at geleen er ‘stenhard’. Her er et tips for å få den i tipp topp brukbar stand: Kok opp vann, ha det over i en skål. Legg gelekrukken i en pose, og legg det i skålen til geleen er gjennomvarm. 

 

Kan brukes på mange måter, for eksempel på samme måte som Powder Gel; bruk en spatel for å ta en porsjon gele, fyll 3D Extend Gel i støpeformen, form den med en gelepensel, og du har skapt en lekker klassisk gelenegl. Bruker du engangshansker, kan du trykke geleen på plass i formen med fingrene, uten at geleen setter seg fast på hansken.

Kan brukes på samme måte som Carving Gel; form figurer og dekordetaljer på frihånd, eller bruk silikonformer. I fargen Clear kan du tilsette dekor av diverse slag, og forme dekordetaljer du før bare drømte om.

Geleen kan strekkes til tynne tråder på samme måte som spider gel.

Brukes sammen med Neglemakeriets/Fengshangmeis syrefri primer, base coat og top coat. Brukes den uten, eller kombineres med et annet merke, garanteres ikke riktig herding. Herdes best i UV LED 48 Watt i 60 sekunder. Stor styrke, soak off. 15 farger, klikk inn på produktet for å se flere bilder og nøyere beskrivelse av fargen. Dette er de samme mest populære fargene du kjenner igjen fra serien med Builder Gel. What's not to love!

12+ FREE. Svært allergivennlig gele, hypoallergenisk. Vegansk. Uten HEMA, Di-Hema, toluene, formaldehyde, formaldehyd-harpiks/resin, xylenedibutylftalat, DBP, MMA, Camphor, parabener, parfyme, phthalates/ftalater, ethyl tosylamide og triphenyl phosphate. Inneholder heller ingen andre stoffer som er forbudt i EU. Ikke testet på dyr, inneholder ikke stoffer fra dyr.

DEMONSTRASJONSVIDEO. UNNGÅ DIREKTE HUDKONTAKT MED GELEPRODUKTER, SELV OM DE ER ALLERGIVENNLIGE. BRUK HANSKER :-)