Om oss

 

PROFESJONELLE PRODUKTER TIL SMÅ OG STORE NEGLEDESIGNERE SIDEN 2007

Neglemakeriet.no er en helt norsk nettbutikk for deg som er opptatt av negledesign, enten du har det som nyoppstartet hobby eller har hatt det som yrke lenge. Hos oss finner du tusenvis av profesjonelle negleprodukter av svært høy kvalitet, til riktig pris, og med lynrask utsendelse av din ordre.

Ingen anelse om hva du trenger å kjøpe inn? Null stress, vi hjelper deg. Vi er snare til å svare på din henvendelse, og gir deg gjerne personlig service. Kontakt oss på disse plattformene: 

    

Ta en titt på alle startpakkene, som alle kommer med en utførlig trinn-for-trinn forklaring, så får du en rask innføring i vår verden av polygel, gele og gelelakk og akryl og dip in

Vi har vært her siden 2007, og du kan stole på at du alltid får varene du har betalt for. Noe du savner? Vi elsker å ta inn nye produkter, gi lyd! Ordre sendes ut hver eneste virkedag fra vårt lager med postadresse 1747 Skjeberg (Sarpsborg kommune).

Handler du for 700 eller mer, kan du velge gratis frakt, og du får alltid en gave med i ordren. Når du handler hos oss, er det aldri toll eller andre uventede gebyrer. 

Haster det? Bestill med Ekspress neste dag, eller HENT SELV (gratis) på vårt Pick-Up-Point MAN-FRE, 12-19.

Se tilbakemeldingene fra andre som allerede har handlet hos oss på vår Facebookside og på Trustpilot.

 NORSK NETTBUTIKK
 SE HABLA ESPAÑOL 
 WE SPEAK ENGLISH

ORG.NR 990 840 369 MVA NORGE

NEGLEMAKERIET
KÅREGÅRDSVEIEN 40
1747 SKJEBERG