Gå til innholdet

Ny høstkolleksjon er klar!

Hei alle sammen!

Høsten er her, og det betyr at det er på tide å pynte neglene dine med sesongens mest trendy farger! Vi er superglade for å introdusere vår nyeste høstkolleksjon "Sweater Weather" – en nydelig samling av fem populære farger i 10 ml flasker, perfekt for å matche den koselige høststemningen. Denne pakken er satt sammen for å gjøre det enkelt for deg å velge. Vi har gjort jobben for deg – alt du trenger å gjøre er å nyte resultatet!

Hva finner du i pakken?

I denne pakken finner du fem herlige farger som virkelig sier høst, og som er utvalgt med tanke på trendene:

  • #036 Chestnut Glow: En varm, rik brunfarge med en rødlig undertone – tenk sjokolade, kastanjer og en kopp varm kakao foran peisen. Perfekt for de kalde dagene!
  • #055 Bourgogne: En dyp, dramatisk bærfarge som gir neglene dine en sofistikert og luksuriøs look. Denne mørke burgunderen er en klassiker som aldri går av moten.
  • #076 El Camino: En kraftig rød nyanse med en touch av oransje – tenk modne chilier og fyrige høstblader. Dette er fargen for deg som vil ha litt ekstra glød i hverdagen.
  • #109 English Lavender: En dempet, sofistikert rosa med grå undertoner. Den gir en følelse av ro og eleganse – perfekt for de avbalanserte dagene.
  • #146 Brown Foxy: En skinnende rødbrun nyanse med rosa undertoner, full av glitrende effekt som fanger lyset på den mest fortryllende måten.

    Kundebilde @camillas.negler Neglemakeriet Gel Polish #036 CHESTNUT GLOW

    Kundebilde @camillas.negler -  Neglemakeriet Gel Polish #036 CHESTNUT GLOW

Hvorfor velge vår gelelakk?

Neglemakeriet Gel Polish er ikke bare vakker å se på – den er også laget med omsorg for både deg og miljøet. Alle våre gelelakk er veganske og fri for HEMA/Di-Hema, noe som betyr at de er snille mot neglene dine og minimerer risikoen for allergiske reaksjoner. Enten du er en proff negletekniker eller en entusiastisk DIY-negledesigner hjemme, kan du stole på at vår gelelakk gir deg profesjonell kvalitet hver gang.

>>> Pro tip for penest mulig påføring:

- Legg gelelakk på midten og ut mot tippen først, deretter kan du gradvis påføre nærmere neglebåndet. For å få gelelakken jevn mot neglebåndet, kan du legge penselen litt unna neglebåndet, og skyve penselen med gelelakk mot neglebåndet, for så å dra det ut mot tippen. 

Dette er lett med vår vifteformede børste: Opplev problemfri påføring med vifteformet børste, spesielt utviklet for å komme til overalt. Børsten gjør det enklere å skyve gelelakk ut mot kantene uten at lakken flyter ut på huden. Mange av våre fulldekkende gelelakk-farger kan legges i ett lag, men det er anbefalt å legge i to for bedre kontroll over flyt. 

Vi håper du elsker denne høstpakken like mye som vi gjør! Happy painting!

Adresse
Kåregårdsveien 40, 1747 SKJEBERG
Telefon
0000000001
E-postadresse
ordre@neglemakeriet.no
Foretaksregisteret
990840369MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business