Gå til innholdet

AnneMa fikser en manikyrsaks!

Slik skjerper du manikyrsaksen din – Enkelt og økonomisk med AnneMa's tips!

Har du noen gang følt at manikyrsaksen din begynner å bli litt sløv? Kanskje den ikke klipper neglebåndene like skarpt som før, eller kanskje du rett og slett bare føler at det er på tide med en liten oppgradering? Frykt ikke – du trenger ikke nødvendigvis kaste den gamle saksen i søpla og kjøpe en ny helt enda. Med noen enkle triks kan du gi manikyrsaksen din et helt nytt liv, og det beste av alt? Det er både enkelt og økonomisk!

Vi har fått AnneMa, vår egen negle-guru, til å vise deg hvordan du kan skjerpe saksen din hjemme. AnneMa har vært på sakse-skjerpingens topp i flere år, og nå deler hun sine beste tips med oss i en kort video som du finner nedenfor. Husk at manikyrsaksen uansett bør byttes ut om den begynner å ruste.

Hvorfor skjerpe manikyrsaksen?

En skarp saks gjør jobben mye lettere – ingen flere hakkete klipp eller frustrerende øyeblikk når saksen sliter med jobben. Og til slutt, det er ganske tilfredsstillende å kunne vedlikeholde verktøyene dine selv.

Hvordan skjerpe saksen din

Så, hvordan går man egentlig frem? AnneMa viser oss hvordan du kan bruke enkle husholdningsgjenstander for å gi saksen din en skarphet som får den til å føles som ny igjen.

I videoen nedenfor tar hun oss gjennom prosessen trinn for trinn (ja, det er egentlig bare ett trinn!). Spoiler: Du trenger ikke å være en verktøyekspert for å få det til. Alt du trenger er noen sekunder, en tur i kjøkkenskuffen, og noen få gram tålmodighet. Og vipps – saksen kan klippe godt igjen!

Se videoen her

Gjør saksen din klar for nye oppdrag

Med disse tipsene fra AnneMa vil manikyrsaksen din være klar for mange flere oppdrag, og du kan føle deg som en proff når du stolt kan si at du skjerper verktøyene dine selv. 

Så, hva venter du på? Sett av noen sekunder, skjerp saksen, og gi deg selv en klapp på skulderen for å være både praktisk og miljøbevisst!

Skulle manikyrsaksen din fortsatt slite, kan du kjøpe en ny og superskarp saks hos oss:

Ny manikyrsaks?

Adresse
Kåregårdsveien 40, 1747 SKJEBERG
Telefon
0000000001
E-postadresse
ordre@neglemakeriet.no
Foretaksregisteret
990840369MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business