* GELCRYLIC

Gjør et kupp! Vi tar inn mange nyheter i høst og trenger plass på lageret, derfor selges mange utgående varer til langt under innkjøpspris.  Så fint for deg :-)

Her finner du alle Gelcrylic-tilbudene. For å se alle produktene i serien, se denne siden.

Gelcrylic-systemet kombinerer det beste fra to verdener, akryl og gele, og passer svært godt for deg som allerede har UV-lampe. Har du ikke UV-lampe, men ønsker en luktfri måte å legge akryl på, anbefaler vi deg å ta en titt på Dipcrylic-systemet før du bestemmer deg for hvilket system du synes passer deg best. Alle Gelcrylic-pulverene kan dessuten brukes som dyppepulver sammen med Dipcrylic-systemet.

  • Gele - Luktfritt og svært enkelt å jobbe med, holdbar glans.
  • Akryl - Dobbel styrke, høy motstandsdyktighet, acetonoppløselig.

 

Gelcrylic er et profesjonelt salongsystem produsert av Sheba Nails. Sheba Nails har produsert kvalitet siden 1987.
Systemet kan brukes rett på naturnegl eller i kombinasjon med pålimt tipp. Ingen avdamping eller lukt, hvilket gjør systemet perfekt om du deler lokaler med andre eller ikke er så glad i akryllukt. Gelcrylic er velsignet enkel å legge, bare pensle på Gelcrylic Gel og dryss over Gelcrylic Powder (herdes i UV-lampe).

Lett å bruke: Velg din Gelcrylic Gel, kombiner så geleen med Gelcrylic Powder, og ikke glem tilbehøret!

Produktene er selvfølgelig uten løsemidler, Bisfenol A (BPA), dibutyl phthalate, toluen, formaldehyd, kamfer og formaldehyd harpiks.