Konad Gel Polish

En herlig gelelakk av aller beste kvalitet. Gulner ikke, absorberer støt og sprekker ikke. Den holder helt til neglen har vokst ut så mye at du må legge på nytt. Den er superlett å legge og superlett å fjerne og skader ikke naturneglen. Bare husk å se begge instruksjonsvideoene først, så vet du at du legger den riktig og fjerner den på riktig måte, da blir resultatet perfekt. Husk at den skal brukes sammen med Konads Base Gel, Top Gel og UV LED-lampe. Hva trenger jeg for å komme i gang?

Den er perfekt til ombré og du kan kombinere gelelakken med Konads geniale mønsterplater og Special Polish for å skape lekre mønster på null tid! Se og la deg inspirere.

Hvordan legge Konad Gel Nail Polish

Hvordan fjerne Konad Gel Nail Polish

  • Gunn Iren - Jeg kjøpte Konad Gel Polish hos dere, og er kjempefornøyd. Beste produktene jeg har prøvd. Anbefaler andre å prøve dem også.
  • Heidi  - Bestillte på onsdag, kunne hente pakken på posten i går, og nå er neglene klare. Super service, så fornøyd med startpakken Konad Gel Polish!
  • Vanessa - Anbefaler Konad Gel Polish på det varmeste! Har bestilt flere farger etter første gang jeg prøvde produktet. Disse lakkene dekker jevnt, er godt pigmenterte og superenkle å legge og å ta av igjen. Sliter heller ikke på naturneglen som flere typer gelelakk gjør.